Agda's Country Shop: En pärla vid sydkusten


Hitta hit: Gislövs strandväg 195, Trelleborg

Följ på Instagram

I ett charmigt gammalt hus som tidigare var ett cementgjuteri, hittar du den mysiga inredningsbutiken Agda's Country Shop. Butiken, som ligger vid Gislövs strandmark precis intill vägkanten, är en riktig pärla för alla som älskar heminredning och unika fynd. 

En välkomnande atmosfär

Om du kört från Trelleborg mot Smygehuk eller något annat fint besöksmål längs sydkusten, har du kanske lagt märke till den fina gamla industribyggnaden med sina blåa dörrar och den gulliga skylten med en höna? Agda's country shop utstrålar verkligen gemytlig charm, och när du kliver in genom dörren möts du av en varm och inbjudande atmosfär. Här finns allt från små dekorationsföremål till större inredningsdetaljer, alla noggrant utvalda och vackert arrangerade.



Ett paradis för inredningsälskare

Agda's Country Shop erbjuder ett brett sortiment av inredningsartiklar. På hyllor och bord hittar du kuddar, korgar, porslin, glas, ljuslyktor, krukor och mycket mer. Varje föremål är noggrant utvalt för att passa in i de olika stilar och färgskalor butiken erbjuder. Det är lätt att spendera en timme här, bland alla vackra saker som ger inspiration att ta med sig hem. Jag hittade en fin rustik ljuslykta i beige glas, perfekt för att skapa en mysig stämning på köksbordet tillsammans med några strandfynd. 


Säsongsbetonad inredning

Agda's Country Shop är också ett populärt besöksmål inför högtider som påsk och jul. Butiken fylls då med säsongsbetonad inredning och pynt som hjälper till att skapa rätt stämning i hemmet. Oavsett om du letar efter påskägg, juldekorationer eller något annat för att förgylla din högtid, kommer du garanterat att hitta något som faller dig i smaken.

Med sin unika blandning av charm, kvalitet och personlighet, är Agda's Country Shop en plats vi gärna återvänder till. Nästa gång du kör förbi, missa inte att svänga in och upptäcka allt det fina som butiken har att erbjuda. Vem vet, kanske hittar du ditt nästa favoritföremål här!